AM PLASAT COMANDA! CÂND VA FI EXPEDIATĂ?

Toate comenzile sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Dar cu siguranță nu trebuie să vă faceți griji, veți primi ceea ce ați comandat. Vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea dumneavoastră!

NU PRIMESC NICIUN RĂSPUNS DE LA DUMNEAVOASTRĂ?

Vă rugăm să rețineți că este posibil să nu răspundem la niciun e-mail duminica. Uneori, e-mailurile ajung în SPAM, așa că vă rugăm să vă verificați și poșta nedorită. Dacă nu ați primit niciun e-mail de la noi, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la support (@) lipovon-romania.ro.

CARE SUNT METODELE DE PLATĂ PE CARE LE ACCEPTAȚI?

Acceptăm plata prin card de credit/debit (Apple pay, Google pay) și prin ramburs la curier.

CÂT TIMP DUREAZĂ SĂ PRIMESC COMANDA MEA?

Livrarea în România este de obicei în jur de 3 zile lucrătoare din momentul in care ați plasat comanda.

CUM POT SĂ-MI SCHIMB ADRESA DE EXPEDIERE?

Intrați în contul dvs., găsiți comanda și, dacă aceasta nu a fost încă expediată, puteți schimba adresa de expediere. De asemenea, ne puteți contacta și noi vom schimba adresa de expediere pentru dvs.

CUM POT URMĂRI STAREA COMENZII MELE?

Veți primi un e-mail de confirmare a finalizării comenzii dvs.; e-mailul va include numărul de urmărire cu un link către pagina de urmărire. Vă rugăm să rețineți că trebuie să așteptați 24 de ore pentru ca numărul de urmărire să apară pe site; dacă comanda dvs. a fost trimisă vineri, acesta va apărea luni.

CÂT COSTĂ TRANSPORTUL?

Tariful de expediere este de 23 RON pentru toate comenzile sub 450 RON. Transportul este gratuit dacă comanda depășește 450 RON.

FURNIZAȚI UN NUMĂR DE URMĂRIRE?

Atunci când expediem o comandă, vă trimitem un e-mail cu confirmarea de expediere a comenzii, care include numărul de urmărire și linkul pentru urmărirea acesteia.