Bine ați venit pe Lipovon-Romania.ro! Acești termeni și condiții descriu regulile și reglementările pentru utilizarea capsulelor noastre de pierdere în greutate. Prin achiziționarea și utilizarea produselor noastre, acceptați acești termeni și condiții.

Utilizarea pastilelor de pierdere în greutate
1.1 Capsulele de slăbit sunt concepute pentru a ajuta la pierderea în greutate atunci când sunt utilizate împreună cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

1.2 Înainte de a utiliza aceste pastile pentru pierderea în greutate, consultați un profesionist din domeniul sănătății pentru a stabili dacă acestea sunt potrivite pentru dumneavoastră, în special dacă aveți afecțiuni medicale sau luați medicamente.

1.3 Nu depășiți doza recomandată de pastile pentru pierderea în greutate. Utilizarea excesivă poate provoca efecte adverse.

1.4 Întrerupeți utilizarea în cazul în care observați orice efecte adverse, cum ar fi bătăi rapide ale inimii, amețeli sau greață.

1.5 Păstrați capsulele pentru pierderea în greutate în afara razei de acțiune a copiilor.

Plata și livrarea
2.1 Plata pentru capsulele de slăbit trebuie efectuată în momentul cumpărării.

2.2 Vom livra capsulele de slăbit la adresa pe care o furnizați în momentul achiziției. Nu suntem responsabili pentru nicio întârziere sau nelivrare din cauza unor factori care nu depind de controlul nostru, cum ar fi condițiile meteorologice sau probleme cu compania de curierat.

2.3 Odată ce coletul a fost expediat, nu suntem răspunzători pentru nicio pierdere, deteriorare sau furt. Este responsabilitatea curierului să livreze coletul la destinatar. Cu toate acestea, vom face tot posibilul să vă ajutăm să rezolvați orice problemă cu firma de curierat. Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că nu putem emite nicio rambursare pentru comenzile pierdute, deteriorate sau furate în timpul expedierii.

Excluderea răspunderii
3.1 Aceste capsule pentru pierderea în greutate nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină nicio boală.

3.2 Nu garantăm rezultatele pierderii în greutate în urma utilizării acestor pastile de slăbit.

3.3 Informațiile furnizate pe ambalaj și pe site-ul nostru web sunt furnizate doar în scop informativ și nu trebuie interpretate ca fiind sfaturi medicale.

3.4 Nu suntem răspunzători pentru orice daune sau vătămări care pot rezulta din utilizarea acestor capsule de slăbit.

Proprietatea intelectuală
4.1 Capsulele de slăbit și toată proprietatea intelectuală aferentă, inclusiv, dar fără a se limita la mărci comerciale, logo-uri și ambalaje, sunt proprietatea noastră.

4.2 Nu aveți voie să reproduceți, să distribuiți sau să vindeți niciuna dintre proprietățile noastre intelectuale fără consimțământul nostru prealabil în scris.

Legea aplicabilă
5.1 Acești termeni și condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Romania, fără a da efect oricăror principii de conflict de legi.

5.2 Orice acțiune în justiție care decurge din sau are legătură cu acești termeni și condiții va fi intentată în instanțele din Romania, iar dvs. sunteți de acord cu jurisdicția acestor instanțe.

Modificări ale termenilor și condițiilor
6.1 Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă.

6.2 Continuarea utilizării de către dvs. a pastilelor de pierdere în greutate după astfel de modificări constituie acceptarea de către dvs. a termenilor și condițiilor modificate.

Termeni și condiții pentru articolele cu comenzi restante

Procesul de comenzi restante:
7.1 Definiție: O comandă neexecutată se referă la un articol care nu se află temporar în stoc, dar care poate fi comandat și rezervat pentru o livrare viitoare.

7.2 Plasarea unei comenzi restante: Prin plasarea unei comenzi restante, clientul este de acord ca articolul să îi fie livrat imediat ce acesta devine disponibil. Data estimată a disponibilității se poate modifica.

Plata:
8.1 Rezervarea unei comenzi retrospective: Plata întregii sume, inclusiv taxele, transportul și alte taxe, este necesară în momentul în care se plasează comanda retrospectivă.

8.2 Autorizarea plății: Metoda de plată va fi taxată imediat după plasarea comenzii restante, indiferent de disponibilitatea articolului. Rambursările vor fi procesate în conformitate cu politica noastră de rambursare.

Disponibilitate și livrare:
9.1 Data estimată de disponibilitate: Data estimată de disponibilitate furnizată este aproximativă și se poate modifica.

9.2 Termen de livrare: Ne vom strădui să livrăm articolul cu comandă întârziată într-o perioadă de timp rezonabilă. Pot apărea întârzieri, pentru care nu suntem responsabili.

9.3 Expedieri parțiale: Putem expedia articolele disponibile separat de articolele în așteptare, cu orice costuri de expediere suplimentare suportate de noi.

Rambursări și retururi:
10.1 Eligibilitate pentru rambursare: Dacă nu putem procesa comanda nerezolvată într-o perioadă de timp rezonabilă, se va iniția o rambursare a sumei plătite.

10.2 Politica de returnare: Politica noastră standard de returnare se aplică articolelor cu comenzi restante.

Limitarea răspunderii:
11.1 Răspunderea noastră pentru orice daune care decurg dintr-o comandă neexecutată este limitată la suma plătită pentru articolul respectiv.

11.2 Nu suntem răspunzători pentru daune indirecte, incidentale sau punitive.

Legea aplicabilă și jurisdicția:
12.1 Prezentul acord este guvernat de legile Uniunii Europene și orice litigiu va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din Uniunea Europeană.

Vă mulțumim că ați ales Lipovon-Romania pentru călătoria dvs. de pierdere în greutate.